НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

АКТИВНОСТИ

28 ноември
Николовски меѓу тутунарите: Ме имате мене, има кој да ве штити Главниот проблем е што предвремениот откуп не е започнат, тутунарите имаат проблем со чувањето на тутунот, а ги...   Повеќе

28 ноември
Интервју за заменик министерот Николовски за порталот Фактор.мк Интервју на заменикот министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски за порталот...   Повеќе

27 ноември
Интервју на заменик министерот Наумов за 24 Вести Интервју на дополнителниот заменик министер за финансии на Република Македонија и претседател на Комисија за финансии на...   Повеќе

27 ноември
Програмски конгрес за победа Програмскиот конгрес на СДСМ е отворен за заинтересираните експерти и претставници на граѓанскиот сектор кои сакаат да дадат придонес во новата...   Повеќе

27 ноември
Интервју на заменик министерот Наумов за Вин Вин на 24 Вести Интервју на дополнителниот заменик министер за финансии на Република Македонија и претседател на Комисија за...   Повеќе

26 ноември
Нов документ го разоткрива Груевски Овој нов документ за ревизија на Охридскиот рамковен договор, владиниот државен секретар побара да биде тема на работните групи...   Повеќе

26 ноември
Никола Груевски нема повеќе ниту идеи ниту пари Нема пари за новите вработувања во високото образование. Средствата за исплата на платите на вработените во Универзитетот...   Повеќе

26 ноември
Интервју на минстерот Спасовски за Топ тема на Телма Интервју на министерот за внатрешни работи на Република Македонија и генерален секретар на СДСМ, Оливер Спасовски за Топ...   Повеќе

25 ноември
Започнува кампањата Сина Панделка - 16 дена женски активизам Денеска, на меѓународниот ден на ООН за елиминација на насилството врз жените, Ве покануваме да се приклучите и...   Повеќе

25 ноември
Веднаш да започне исплатата на субвенциите за 2015 година! На крај на година сме, а земјоделците немаат добиено ниту денар субвенции за 2015. Тоа е виртуелниот свет на Никола...   ПовеќеСДСМ