НАЈНОВИ ВЕСТИ

E - Информатор

АКТИВНОСТИ

03 јули
Претседателот Заев се сретна со американскиот конгресмен Енџел Институциите се партизирани, јавната администрација работи под притисоци на власта, медиумите и судството се под...   Повеќе

03 јули
СДММ: Поддршка од меѓународни организации, сите слушнаа за режимот на Груевски Денеска се одржа панел дебата за предизвиците и перспективите на социјалдемократските младински...   Повеќе

02 јули
СДММ: Младински камп - Ситуацијата во Македонија и што понатаму „Ситуацијата во Македонија и што понатаму” е темата на којашто младите социјалдемократи во наредните четири...   Повеќе

01 јули
Заев: На судски рочишта нема да одам, Пуч е директива на власта Скопскиот суд 1 ги прескокна сите непобитни факти и прифати нерелевантни докази за да отвори судска постапка...   Повеќе

01 јули
Дискусија: Какви пораки содржат извештаите на ЕУ и САД за Македонија? Говорници: Лидија Димова, претседателка на Комисијата за европски прашања на СДСМ и Љубомир Фрчкоски,...   Повеќе

30 јуни
Дискусија: Волонтерство - неплатена или злоупотребена работна сила? Говорници: Сашо Додовски, МКЦ Битола (модератор); Тоше Зафиров, Прогрес; Златко Талевски, МКЦ Битола   Повеќе

29 јуни
Богоев: Прогонот завршува, младите ги враќаме назад во државата Обраќање на претседателот на СДММ Стефан Богоев во рамките на дискусијата на тема „Сами да одлучуваме за...   Повеќе

29 јуни
Ќе продолжат дискусиите за точната организација на Влада Лидерите на главните политички партии се состанаа денеска за да ги продолжат дискусиите за точната организација на...   Повеќе

29 јуни
Власта на Груевски одлучува и во Град Скопје Коце Трајановски призна дека во просториите на градот Скопје, одлучувале владини министри и функционери. Груевски едно зборува а...   Повеќе

26 јуни
Шилегов: Во агонија, Груевски кукавички го прекршува договорот од 2-ри јуни Изшветашјот на Прибе костатира ужасни состојби во Република Македонија. Тоа што Груевски сега се...   ПовеќеСДСМ