ИЗВРШЕН ОДБОР
Членови на извршниот одбор:

1. Аднан Џаферовски
2. Александар Кирацовски
3. Благој Бочварски
4. Дамјан Манчевски
5. Дијана Ќурчиска
6. Драган Тевдовски
7. Ѓоко Танасоски
8. Есра Салихи
9. Зоран Заев
10. Кети Василеска
11. Љупчo Николовски
12. Маја Миленковиќ
13. Максим Димитриевски
14. Мухамед Зекири
15. Нина Велкова
16. Оливер Спасовски
17. Петар Атанасов
18. Петре Шилегов
19. Радмила Шекеринска
20. Рената Тренеска Дескоска
21. Стефан Богоев
22. Тања Ковачев
23. Фросина Ременски
24. Хари Локвенец

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени