mchi

Најнови вести

Делегација на СДСМ оддаде почит на првиот претседател на Република Македонија, Киро Глигоров

dbi

01.01.2018

Соопштение за јавност


Делегација на СДСМ во состав Миле Зечевиќ, организационен секретар на СДСМ, Цветанка Ласкова, координаторка на Форумот на жени на СДСМ и Љубица Јанчева претседателка на Советот на Град Скопје, положи цвеќе и оддаде почит на првиот претседател на независна Република Македонија, Киро Глигоров, денеска, на 6- годишнината од неговата смрт.

СДСМ, како и граѓаните на Република Македонија со почит ги вреднува заложбите и придонесот на претседателот Глигоров кон Република Македонија, кој изгради мостови на соработка и заeдништво како во нашата држава, така и во светот, и со тоа ги отвори перспективите за Македониja и нејзините граѓани.

Во интерес на животот и добра иднина на граѓаните и на Македонија, СДСМ останува определена да ги негува и развива вредностите што претседателот Глигоров ги остави зад себе

 

 

.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени