mchi

Најнови вести

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ во очај шири рециклирани лажни вести, продажбата на ЕДС е законска и транспарентна

dbi

09.10.2018

Соопштение за јавност

 

Не можејќи да се помири со успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ, раководството на ВМРО-ДПМНЕ шири рециклирани лажни вести.

Залудно. Продажбата на компанијата ЕДС, која со години успешно функционира во 9 држави е законска и транспарентна, а јавноста беше информирана и за прецизниот износ за кој компанијата е продадена.

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и владата предводена од СДСМ продолжуваат со спроведување на зацртаните мерки што обезбедуваат повеќе инвестиции, поголеми плати, нови работни места и засилен економски раст.

 

Скопје, 09.10.2018
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени