mchi

Најнови вести

Антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ панично лаже за моето семејство, затоа што ги обелоденив шемите на Мицкоски со Груевски

dbi

08.11.2018

Одговор на новинарско прашање,
Костадин Костадинов, пратеник и портпарол на СДСМ
Скопје, 08.11.2018


Mедиуми: Од ВМРО-ДПМНЕ ве обвинуваат за непотизам, според нив во последниов период се вработила вашата мајка во администрацијата во општина Струмица, но и за низа фирми што се врзуваат за некакви нејасности?

Паниката и стравот од обелоденување на вистината внатре во највисокото раководство на ВМРО-ДПМНЕ е повеќе од очигледно. Јас накратко само би коментирал она што е веќе познат мој став, дека во Македонија правата и обврските еднакво за сите, а истото тоа важи и за членовите на моето семејство. Овие очајнички обиди да ме спречат во обелоденување на вистината, штитењето на јавниот интерес од највисокото раководство на ВМРО-ДПМНЕ нема да успее.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени