mchi

1 година отворени општини

Една година отворена општина Гази Баба

dbi

29.11.2018

Една година отворена општина Гази Баба

 

Отчетно пред граѓаните за се она што сме започнале и реализирале во оваа една година мандат. Граѓаните веќе ја препознаваат разликата и затоа во наредните три години ќе се вложам максимално, со цел да ја направам општината современа, модерна, убава, во сите нејзини делови. Сите жители да имаат рамноправни услови за живеење, без разлика дали се од урбаниот или руралниот дел на Гази Баба. 

Им благодарам на сите граѓани од општина Гази Баба за поддршката која ми ја даваат со кои заедно за оваа измината година создадовме модерна и отворена општина како и на сите соработници кои веруваа во мене и своите идеи ги пласираа токму во Гази Баба. Продолжуваме со полна пареа и наредниот период кој што следува.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени