mchi

Најнови вести

Најава, Програмска трибина на СДСМ „Агенда - Земјоделство 20 - 24“

dbi

31.01.2020

Соопштение за јавност

Почитувани,

Ве известуваме дека утре, 1.2.2020 (сабота) со почеток во 13.00 часот во домот на АРМ во Струмица, ќе се одржи трибината на тема „Агенда земјоделство 20-24“
 
На трибината ќе говорат:
 
Трајан Димковски, член на Централниот Одбор на СДСМ и министер за земјоделство, шумарство и водостопанство
 
Зоран Атанасов, претседател на Комисијата за земјоделство во СДСМ и директор на Агенцијата за храна и ветеринарство 
 
Миле Цеков, претседател на Регионаланата Стопанска комора на Струмица
 
Николче Николовски, претседател на здружението Slow Food Macedonia
 
Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ и поранеше министер за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени