mchi

Соопштенија

Започна 24-тиот Конгрес на СДСМ, се носат одлуки важни за иднината на државата

dbi

09.03.2020

Соопштение за јавност

  

 

 
Започна 24-тиот Конгрес на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. На Конгресот се носат одлуки важни за иднината на партијата и за иднината на државата.
 
СДСМ е одговорна и државотворна партија, која за само 2,5 години направи целосен пресврт кон подобро, ја поведе државата од изолација во интеграција, со храбри, визионерски и државнички политики насочени кон подобро за сите, насочени кон сигурна иднина, подобар животен стандард, стабилност и економски развој.
 
Затоа денес СДСМ ја предводи најголемата, најразноликата и победничка коалиција на изборите на 12 април.
 
На отворањето на Конгресот, пред присутните делегати свое обраќање има претседателот на СДСМ Зоран Заев.
 
По обраќањето на претседателот Заев, следува работниот дел на Конгресот, посветен и на листите на кандидати за претстојните парламентарни избори, закажани за 12 април.
 
По завршување на работниот дел, следува уште едно обраќање до јавноста на претседателот на Зоран Заев кој ќе ги соопшти заклучоците од Конгресот.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени