mchi

Најнови вести

Времето на Груевски истече!

dbi

14.12.2015

Соопштение за јавност


Над 630 милиони евра пари на граѓаните веќе се потрошени за фасади за бизнисите на Никола Груевски и Сашо Мијалков.

Меѓу 15 и 30 милиони евра пари со непознато потекло веќе се потрошени за новото седиште на ВМРО-ДПМНЕ.

Отиде и милион во џебот на омилената уредничка на Груевски, Ивона Талевска.

Ама ја нема опремата од Висарис.

Го нема ветениот Клинички центар во Скопје.

Ја нема ветената Кличика болница во Штип.

Новите апарти во болниците се или расипани или во кутии.

На Кардиологија има само три холтери, од коишто едниот е расипан!

Апаратите за дијабетес над 8 покажуваат неисправни вредности.

Дијабетичарите примаат инсулин од стара генерација.

Ординациите на Нефрологија се распаѓаат од влага поради што прегледите се

извршуваат со отворен прозорец на минусни температури!

Пациенти што крварат сами си купуваат завој!

Македонија е меѓу првите три земји во регионот и Европа по смртност на новороденчиња, поради недостиг на матични гинеколози, во 21 век!

Од тендерските политики на Никола Груевски умираат луѓе. Се пука во лекари.

А Никола Груевски, по 10 години власт, бара време граѓаните да видат реализација на виртуелни 150 милиони евра што ги планирал за здравството.

Груевски одзеде 10 години живот на граѓаните на Република Македонија.

Времето на Никола Груевски истече.

Збогум Никола!

Скопје, 14.12.2015
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени