mchi

Најнови вести

Миноски не смее да крие, веднаш да одговори за што ги задолжи граѓаните 15 милиони евра повеќе!

dbi

10.01.2017

Соопштение за јавност


На граѓаните итно им се потребни институции што ќе работат во нивна служба и нивен интерес.

Министерството за финансии раководено од Кирил Миноски попладнево, скандалозно, испрати таканаречена реакција во којашто не одговара на клучното прашање од интерес на граѓаните.

Зошто Кирил Миноски на заминување ги задолжи со над 15 милиони евра повеќе од потребното?

Миноски денеска гo реализира најавеното задолжување од 31.7 милиони евра.

15.8 милиони евра се доспеани обврски за враќање оваа недела.

Зошто Миноски направи задолжување од 31.7 милиони евра, ако обврските за плаќање се 15.8 милиони евра?

Само нова и одговорна Влада на граѓаните на Р.Македонија може да ги запре непотребните задолжувања и да одговори на нивните реални потреби.

Порачуваме дека никој не смее да работи на штета на граѓаните и дека за секоја направена штета ќе има одговорност.

 

Скопје, 10.01.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени