mchi

Најнови вести

Тунтев:Укинувањето на радиодифузната такса ќе обезбеди поефикасно финансирање на јавниот сервис

dbi

19.09.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 4 точка Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени