mchi

Архива на вести

ВМРО-ДПМНЕ лицемерно се однесува кон законот којшто веќе еднаш го прифати, никој не е над Уставот, Иванов има должност да потпише

Законот за употреба на јазиците е во согласност со Уставот и Амандманот 5 донесени во 2001 година и ја унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници

dbi

22.03.2018

Oтчетност за трошоците, Владата предводена од СДСМ транспарентно и одговорно управува со парите на граѓаните

Ова е само една од пакетот мерки на една одговорна власт која работи транспарентно и отчетно и во интерес на граѓаните

dbi

22.03.2018

Црните денови за економијата и стандардот на граѓаните завршија со заминувањето на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција,економијата се движи напред

Црните денови за економијата и животниот стандард на граѓаните завршија со заминувањето на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција.

dbi

21.03.2018

Владата предводена од СДСМ, активно работи на решавање на проблемот со младинската невработеност и подобрување на образованието

Како што се обврза, Владата предводена од СДСМ, политиките за младите ги креира и реализира заедно со младинските организации и заедници.

dbi

21.03.2018

Времето на расипничко трошење на парите заврши со заминувањето на ВМРО-ДПМНЕ, секој кој го прекршил законот одговара за постапките

Секој кој го прекршил законот се соочува со одговорност за своите постапки без разлика на неговата етничка, верска, партиска или каква било друга припадност

dbi

20.03.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени