mchi

Архива на вести

Богдановиќ: СДСМ ги одбрани интересите на граѓаните, променети се плановите што Груевски насилно ги попречуваше!

Со денешната промена на деталните урбанистички планови мнозинството советници од СДСМ и коалицијата застана во одбрана на интересите на граѓаните и со тоа ги стопираме сите оние криминални проекти кои Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ги започнаа

dbi

22.03.2017

Демократските процеси се незапирливи, ќе се формира новата реформска Влада!

Македонија мора да оди напред и ќе биде правна држава во којашто правото и правдата ќе важат подеднакво за сите.

dbi

22.03.2017

Миноски сака да ги задолжи граѓаните со нови 4.1 милион евра, итно е потребна нова Влада!

Најавеното задолжување од овие 4.1 милион евра доаѓа само ден откако Министерството за финансии реализираше аукција за подмирување на доспеаните обврски.

dbi

22.03.2017

СДСМ Битола: Битката за чиста животна средина вроди со плод

СДСМ и коалицијата која ја води битката за запирање на работата на Каменоломот во месноста Билбил Камен во Битола вчера издвојува голема победа

dbi

22.03.2017

Заев: Демократските процеси во Парламентот мора да продолжат, до мандат и нова Влада!

Одговори на новинарски прашања

dbi

22.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени