mchi

Прес центар

Богдановиќ: СДСМ ги одбрани интересите на граѓаните, променети се плановите што Груевски насилно ги попречуваше!

Со денешната промена на деталните урбанистички планови мнозинството советници од СДСМ и коалицијата застана во одбрана на интересите на граѓаните и со тоа ги стопираме сите оние криминални проекти кои Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ги започнаа

dbi

22.03.2017

СДСМ Битола: Битката за чиста животна средина вроди со плод

СДСМ и коалицијата која ја води битката за запирање на работата на Каменоломот во месноста Билбил Камен во Битола вчера издвојува голема победа

dbi

22.03.2017

Заев: Демократските процеси во Парламентот мора да продолжат, до мандат и нова Влада!

Одговори на новинарски прашања

dbi

22.03.2017

Заев: Поборници сме на правдата и СДСМ е пример како се работи законски!

СДСМ е политичка партија којашто важи за пример за сите други политички партии за организирање кампања, се работи за кампањата 2016 година, за изборите коишто се одржаа на 11 декември, апсолутно нема ништо што претставува некаков проблем или каква било резерва од наша страна

dbi

22.03.2017

Спасовски: Да се одблокира процесот во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ да престане да им штети на граѓаните!

Нашиот став е јасен дека треба да се одблокираат институциите и една од првите институции која треба да се одблокира е Собранието на Р.М. преку избор на Претседател, за да можеме да тргнеме во други чекори како избор на влада итн. и за Македонија да не биде место во кое некој ќе ги узурпира и блокира институциите на системот, а директна штета ќе трпат граѓаните

dbi

21.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени