mchi

Обраќања

Китев: На Македонија и е потребен јавен обвинител кој ќе влезе во непоштедна битка против криминалот и корупцијата

Видео од обраќањето на пратеникот Бетиане Китев,на продолжението на 22 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

15.12.2017

Ременски: Неопходно е Јавното обвинителство да се реформира во духот на правната држава и владеење на правото

Видео од обраќањето на пратеничката Фросина Ременски,на продолжението на 22 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

15.12.2017

Тунтев: Со назначувањето на нов јавен обвинител започнува реформскиот процес во правосудството

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев,на продолжението на 22 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

15.12.2017

Велковски: Со новиот буџет Аеродром ќе добие Дом на култура, тоа беше едно од клучните ветувања на СДСМ

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски,на продолжението на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет

dbi

07.12.2017

Горгиева: Буџетот за 2018 насочува повеќе пари кај граѓаните и финансиски ја стабилизира Македонија

Видео од обраќањето на пратеничката Милева Горгиева,на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

dbi

06.12.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени