mchi

Соопштенија

Средба Шекеринска - Бјорнстад: Очекуваме Македонија во брзо време да ја добие новата Влада!

Разговорите меѓу СДСМ и партиите кои се очекува да бидат дел од новото парламентарно мнозинство се во завршна фаза. Преговорите за сите прашања се водат исклучиво на основа на Уставот, за тоа постои согласност од сите страни. Очекуваме Македонија во брзо време да ја добие новата Влада

dbi

22.02.2017

(Документ) Тодоров лаже дека немало БСЖ вакцини бидејќи ќе замрзнеле по пат, итно е потребна одговорна Влада!

Одговорноста за недостигот на вакцини BCG, цели 4 месеци, на Клиниката за гинекологија, поради којашто се испуштаат новороденчиња без примена вакцина, Тодоров ја префрли на студот, поради којшто не летале авиони, а и да летале, вакцините ќе замрзнеле во нив!

dbi

22.02.2017

Ќе има целосен реизбор во судството, криминалната власт не може да ги спречи правдата и промените!

Така одлучија над 612.000 граѓани на Македонија и тој процес е незапирлив. Во Македонија ќе се спроведат темелни реформи според извештаите на Рајнхард Прибе и на Европската комисија, што ќе обезбедат независни институции.

dbi

21.02.2017

За секого покрив над главата!

Ќе отвориме преноќувалишта и пунктови за храна, во сите општини каде што има потреба, во соработка со националните и локалните здруженија на граѓани.

dbi

21.02.2017

СДСМ Охрид: Бакрачески веднаш да ја исчисти депонијата пред училиштето Григор Прличев

Бараме Бакрачески и раководството на училиштето ОУ „ Григор Прличев“ итно да ја исчистат депонијата која се создава среде најголемото основно училиште во градот, во центарот на Охрид

dbi

21.02.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени