mchi

Интервјуа

Ременски гостин во „Топ Тема“ на Телма телевизија

Видео од вчерашното гостување на потпретседателката на СДСМ Фросина Ременски, во „Топ Тема“ на Телма телевизија.

dbi

20.03.2019

Костадин Костадинов гостин во Анализа 24

Видео од вчерашното гостување на портпаролот на СДСМ и пратеник во Собранието на Република Македонија, Костадин Костадинов во Анализа на 24 тв.

dbi

14.03.2019

Јован Митревски гостин во Отворено на Алфа телевизија

Видео од вчерашното гостување на Јован Митревски, координатор на пратеничка група на СДСМ, во Отворено на Алфа телевизија.

dbi

12.03.2019

Костадин Костадинов гостин во „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија

Видео од вчерашното гостување на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов во „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија.

dbi

08.03.2019

Стево Пендаровски гостин во Отворено студио на 1ТВ

Видео од вчерашното гостување на кандидатот за претседател на Република Северна Македонија, поддржан од СДСМ и 30 партии, Стево Пендаровски во Отворено студио на 1ТВ.

dbi

07.03.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени