mchi

Соопштенија

Спасовски од Могила: Докажавме како се работи во интерес на граѓаните, се бориме за подобар живот во сите општини

За само сто дена покажавме дека зборот е збор. Ветивме дека ќе донесеме нов закон за повисока минимална плата и тоа го остваривме

dbi

25.09.2017

Заев од Ресен: На 15 октомври продолжуваат промените за сите и на локално ниво, криминалната ера на Груевски заврши на 31 мај!

„Од Ресен борбата за живот ја продолжуваме низ секое село, секој град и населба во оваа наша убава Македонија

dbi

25.09.2017

Заев од првиот митинг за локалните избори: Од Америка доаѓам во Демир Хисар и ви носам порака, Македонија оди напред, ќе има живот!

Ќе има живот и на локално ниво, ќе се живее и во секое село и во секој град

dbi

25.09.2017

Заврши криминалната ера на Груевски што ја уништи економијата, се поставуваат здрави основи за економски раст

Владата предводена од СДСМ ги санира наследените штети во економијата од претходната расипничка власт на ВМРО-ДПМНЕ

dbi

25.09.2017

Заев на средба со делегација на ОБСЕ: Очекуваме победа на слободни, фер и демократски избори

Како партија, целосно сме подготвени за локалните избори на кои сме убедени дека ќе победиме

dbi

25.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени