mchi

Прес центар

Георгиевски: По победата на изборите, новата локална власт од СДСМ ќе изгради пречистителна станица во Јурумлери

Недозволиво е во 21-от век жителите на Јурумлери и на околните села да немаат елементарни услови за живот и да живеаат со септички јами

dbi

09.09.2017

Залудни се градењата пред избори, граѓаните на Велес паметат што се не направи Чадиев за општината

Да градиш пред избори, во пет до дванаесет, значи потценување на граѓаните

dbi

07.09.2017

Шилегов: Со блокадата на законите за стечајци и минимална плата, деструктивната ВМРО-ДПМНЕ повторно работи против граѓаните

Деструктивното однесување на ДПМНЕ продолжува и понатаму

dbi

07.09.2017

Чадиев во својот таканаречен Отчет излажа дека го реконструирал училиштето во Клуковец

Училиштето во село Клуковец е уште едно од многубројните лажни ветувања на локалната власт предводена од Славчо Чадиев и ВМРО-ДПМНЕ.

dbi

06.09.2017

Шилегов: Градот Скопје ќе добие нова локална власт посветена на граѓаните

СДСМ, преку Владата што ја предводи, секојдневно покажува дека може да се работи домаќински, отчетно и во интерес на граѓаните.

dbi

06.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени