mchi

Обраќања

Заев: Отвораме општество на можности, живот во Македонија за сите!

Од денес пред нас се отвора широко поле на можности за обнова на општеството, но и на нашите животи. Да осигураме стабилност и безбедост за денешните генерации. Мирен живот за нашите родители. Сигурна иднина за нашите деца.

dbi

27.05.2017

(Пренос во живо) 22. Конгрес на СДСМ

Преносот во живо (Live streaming) од 22. Конгрес на СДСМ можете да го следите тука.

dbi

27.05.2017

Заев: На почетокот на идната недела Македонија треба да има нова реформска европска Влада!

Зборувавме за сите детали, зборувавме за регионалните проекти, зборувавме за огромните подршки

dbi

25.05.2017

Заев: Ја преземам одговорноста, со поддршка од вас, Македонија да биде дел од Европа!

Граѓаните на Република Македонија се обединети како никогаш досега во вредностите што го штитат

dbi

09.05.2017

Пренос во живо од прес конференцијата на претседателот Заев

Пренос во живо од прес конференцијата на претседателот на СДСМ Зоран Заев ќе може да следите тука

dbi

28.04.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени