mchi

Соопштенија

Јакимовски го прекрши Изборниот законик очајнички обидувајќи се да им се додовори на граѓаните

Јакимовски нема да успее да ги прикрие штетите што им ги нанесе на граѓаните со неговото неодговорно, расипничко и коруптивно владеење со општина Карпош

dbi

13.09.2017

Крадоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се последната одбрана на режимот на Груевски што убедливо ќе биде поразен на локалните избори

Крадоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се последната одбрана на режимот на Груевски што граѓаните го поразија на 11 декември, а ќе го поразат и на претстојните локални избори

dbi

13.09.2017

Реформите во МВР ставаат крај на партиските злоупотреби и ја враќаат довербата на граѓаните во полицијата

Владата предводена од СДСМ уште во првите сто дена од мандатот започна реформи во Министерството за внатрешни работи кои обезбедуваат поголема професионалност, транспарентност и ефикасност на полицијата, а истовремено се унапредува и статусот на полициските службеници

dbi

13.09.2017

ВМРО-ДПМНЕ продолжува да ги лаже пензионерите, неправдата е отстранета пензиите растат согласно трошоците за живот

Лицемерието на ВМРО-ДПМНЕ е видливо и јасно. Криминалното владеење на Никола Груевски создаде милионска дупката од долгови во ПИОМ

dbi

12.09.2017

Времето кога МВР функционираше како МВРО-ВМРО заврши кога Груевски замина во опозиција, изборите ќе бидат фер и слободни

ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот што институциите повеќе не функционираат како продолжена рака на Никола Груевски и што конечно се враќа правдата

dbi

12.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени