mchi

Прес центар

Училиштата во Велес тонат во долгови, граѓаните ќе ја казнат неспособноста на Чадиев

Долговите на училиштата се само еден од многуте докази за неспособноста на локалната власт

dbi

04.09.2017

Богоев: Загадувањето во Карпош е алармантно, по локалните избори следуваат сериозни проекти за почист воздух

По победата на изборите планираме попис на целото зеленило на територија на општина Карпош и негова заштита, изградба на нови паркови и зелени површини

dbi

04.09.2017

Шахпаска: Поднесени клучни закони од интерес на граѓаните, СДСМ ги остварува дадените ветувања

Ветувањата што беа дадени пред граѓаните и за кои што гласаше мнозинството граѓани, стануваат реалност

dbi

03.09.2017

СДСМ Прилеп: Хуманитарната акција - доделување на училишен прибор на социјално загрозени семејства

Како и претходните години и годинава, триесетина деца од општина Прилеп ќе добијат ранец со училишен прибор за успешен почеток на новата учебна година

dbi

02.09.2017

Марин: Аеродром ќе добие нова локална власт предводена од СДСМ, што ќе ги решава проблемите на граѓаните

Граѓаните на Аеродром заслужуваат локална власт која ќе го слуша нивниот глас

dbi

02.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени