mchi

Обраќања

Шилегов: Конститутивната седница треба да заврши за Македонија да оди напред

Видео од репликата на пратеникот Петре Шилегов, дваесетто продолжение на конститутивната седница во Собранието на Р.Македонија.

dbi

27.04.2017

Манчевски: Деблокада на Собранието за Македонија да оди напред

Видео од репликата на пратеникот Дамјан Манчевски, дваесетто продолжение на конститутивната седница во Собранието на Р.Македонија.

dbi

27.04.2017

Спасовски: Граѓаните очекуваат одлуки во интерес на државата, Македонија да оди напред!

Видео од репликата на пратеникот Оливер Спасовски, од дваесетто продолжение на конститутивната седница во Собранието на Р.Македонија.

dbi

27.04.2017

Заев: Новото парламентарно мнозинство ќе носи одлуки!

Заврши времето кога можевте да го кршите Уставот, законите и Деловникот во ова Собрание и притоа тоа да го продавате како патриотски чин. Заврши! Искрено ве молам, немојте да се изживувате и да го тероризирате декларираното оформеното мнозинство овде во Собранието

dbi

27.04.2017

Приоритет на новата Влада е системскo решавањето на проблемите на лицата со посебни потреби!

Формирање на посебни центри за аутизам, за Даунов синдром и целосно реафиримирање на постоечките дневни центри за лица со посебни потреби со техничко и кадровско екипирање за да можат не само да ги згрижуваат децата за да им помине времето во денот додека родителите се на работа туку да можат да работат на подигање на нивните способности и вештини.

dbi

21.04.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени