mchi

Соопштенија

Членството во ЕУ и НАТО нема алтернатива, СДСМ обезбедува иднина, ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски да кажат за што се

Граѓаните ќе кажат ДА за македонската иднина.

dbi

13.08.2018

ВМРО-ДПМНЕ шири лажни вести за да го покрие деструктивното однесување за клучните прашања за иднината,во здравството се работи одговорно

ВМРО-ДПМНЕ може да учи како се работи транспарентно, одговорно и како се слуша гласот на граѓаните.

dbi

12.08.2018

Од загаден град со криминални проекти како Скопје 2014 во времето на ВМРО-ДПМНЕ, Скопје се гради по концепт кој работи за граѓаните

Конечно Скопје пополека го враќа духот на солидарноста, на културниот живот, онака како што му доликува. Изложби, перформанси, работни и крводарителски акции, концерти и видео-проекции, се само дел од концептот кој ги обединува граѓаните околу вистинските вредности.

dbi

12.08.2018

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат став за клучните прашања, СДСМ и граѓаните обезбедуваат иднина и членство на Македонија во ЕУ и НАТО

На референдумот на 30-ти септември, граѓаните ќе изберат светла иднина, ќе изберат членство во НАТО и ЕУ со зачуван и зајакнат идентитет, граѓаните ќе кажат ДА за македонската иднина.

dbi

12.08.2018

Владата на СДСМ ги покачува платите на војниците и ја внесува Македонија во НАТО, ВМРО ДПМНЕ не се изјаснува за прашањето за иднината

Наместо да шири лажни вести ВМРО-ДПМНЕ да се изјасни дали е за македонската иднина, дали е членство во НАТО и ЕУ со зајакнат идентитет или останува заглавена во изолација.

dbi

11.08.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени