mchi

Обраќања

Тунтев: Законот за јазици не е противуставен, ВМРО-ДПМНЕ да престане да игра со чувствата на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

14.09.2017

Шилегов: Да изградиме концепт на кохезија во кој што ќе се сплотат сите граѓани во нашата држава

Видео од обраќањето на пратеникот Петре Шилегов,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

14.09.2017

Заев: Формираме коалиција од 22 партии, предводена од СДСМ, за живот во Македонија за сите!

Формираме предизборна коалиција предводена од СДСМ за следните локални избори.

dbi

13.09.2017

Темелковски: Кисела Вода беше запоставена, новата локална власт предводена од СДСМ ќе се зафати со решавање на клучните проблеми

Нашата општина со години е запоставена од градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ. Тоа ќе се промени. Ги имаме решенија за нашата општина

dbi

08.09.2017

Шилегов: Скопје може поинаку, ќе биде гордост за идните генерации

Ќе ставиме крај на градежното дивеење низ градот. Ќе го направиме Скопје онака како што доликува. Нема повеќе да има градежна дозвола, ако не се засадат пет дрва за секој стан

dbi

08.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени