mchi

Соопштенија

ВМРО-ДПМНЕ не може да го спречи откривањето на криминалот во своите редови, граѓаните ставаат крај на криминалната ера на Груевски

Преку лажни вести и празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ не може го спречи откривањето на криминалот во нивните редови

dbi

25.09.2017

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со лажни вести, кадрите на Груевски останаа запаметени по нивното расипничко трошење на парите на граѓаните

Eрата на расипничко владеење заврши кога ВМРО-ДПМНЕ и нивниот лидер Никола Груевски заминаа во опозиција

dbi

25.09.2017

Шилегов: Обезбедуваме живот во Скопје за сите

За да ги оствариме тие цели, чекориме по неколку патеки. Градиме мостови за подобро да го поврземе градот.

dbi

25.09.2017

Чесната понуда на СДСМ е на терен меѓу граѓаните, кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ останаа во скапиот партиски дворец

Владата предводена од СДСМ и парламентарното мнозинство за стотина дена покажаа дека може да се работи

dbi

25.09.2017

Македонија го надмина Груевски, граѓаните ќе ја потврдат промената и на локалните избори

Никола Груевски е губитник и тоа им е јасно на сите

dbi

24.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени