mchi

Прес центар

Заев: Успеавме да најдеме решение за Југохром на задоволство на сите

Одговори на новинарски прашања

dbi

11.10.2017

Мержаноски: Тарчуловски призна дека е човек кој дискриминира, граѓаните на Црниче и Пржино не заслужувале улици

Тарчуловски, јавно и без срам кажа дека се кандидира само за да ги дели и дискриминира граѓаните.

dbi

11.10.2017

Шилегов: Имаме решенија, чаршијата, симболот на Скопје повторно да заживее

Се обврзуваме во најкраток можен рок, по освојувањето на мандатите на претстојниве локални избори, да го исполниме Меморандумот во целост

dbi

11.10.2017

Заев: Склучивме договор со еснафот, го враќаме животот за сите во Скопската чаршија

Оваа чаршија ќе заживее. Оваа чаршија е дом на еснафите

dbi

11.10.2017

Јанчева: Никола Груевски и Коце Трајановски го запоставија паркот Жена-борец како антифашистички симбол

Тие вложуваа милиони евра на скапи споменици и восочни фигури.

dbi

11.10.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени