mchi

Обраќања

Претседателот Заев за 8.септември: Слободата е одговорност, шанса да бидеме подобри и да ја осигураме нашата заедничка иднина!

Имаме златна шанса да покажеме дека можеме да бидеме подобри. Дека знаеме да бидеме подобри

dbi

08.09.2017

Локвенец: Зврлевски работеше единствено во одбрана и заташкување на криминалите на претходната власт

Видео од репликата на пратеникот Хари Локвенец на продолжението од 6 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

09.08.2017

Ковачевски: Со ребалансот се зголемуваат средствата за здравство и социјални трансфери

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

06.08.2017

Димитриевски: Со гласањето против ребалансот на буџетот, ВМРО-ДПМНЕ гласа против помошта за стечајците

Видео од обраќањето на пратеникот Максим Димитриевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

06.08.2017

Ременски: Ребалансот на буџетот ја покрива дупката во ПИОМ што ја направи ВМРО-ДПМНЕ

Видео од обраќањето на потпретседателката на СДСМ и пратеничка Фросина Ремнски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

06.08.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени