mchi

Соопштенија

Што крие Иванов? Одбивањето на Алатката за транспарентност е спротивно на интересите на граѓаните

Целокупното делување на Ѓорге Иванов е во спротивност на интересите на граѓаните и државата.

dbi

22.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ да престане да ја лаже јавноста и да се извини за штетите што ги нанесе, економијата се движи во добар правец

Осиромашување на мнозинството на граѓани и богатење на малкумина од нив е лошата слика за времето на криминалното владеење на ВМРО ДПМНЕ. Таа лоша слика се менува, економијата се движи во добар правец.

dbi

22.06.2018

Кирацовски во Крива Паланка, Кратово и Ранковце: Договорот е патриотски чин, граѓаните на референдум ќе го имаат конечниот збор!

Генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски придружуван од организациониот секретар Миле Зечевиќ во текот на вчерашниот ден ги посетиопштините Крива Паланка, Кратово и Ранковце.

dbi

22.06.2018

Мицкоски, волјата на граѓаните на референдум е обврзувачка!

Христијан Мицкоски не им се извини на граѓаните за пустошот што криминалното владеење на неговата ВМРО-ДПМНЕ го остави во Македонија.

dbi

21.06.2018

Сега Владата обезбедува повеќе пари за земјоделците, поради погубните политики на ВМРО-ДПМНЕ 11 години тие едвај преживуваа

Грижата кон земјоделците останува приоритет за Владата предводена од СДСМ.

dbi

21.06.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени