mchi

Прес центар

Кирацовски: Во Битола ќе се гради плански, во недела да ги заокружиме промените што ги почнавме минатата година

Во иднина во општина Битола ќе се гради плански, квалитетно, чесно

dbi

10.10.2017

Јајоска: Државниот ревизор ја потврдил неспособноста на Коневски како директор на ЈПССДП

Ова е државен ревизорски извештај за работењето на Ивица Коневски како директор на Јавното претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор

dbi

10.10.2017

Заев: Струмица нуди одлични перспективи, бизнисмените да ги зграпчат можностите, ако бизнисот оди напред и државата ќе оди напред

Зборувавме за можноста на комуникацијата на Струмица со останатиот дел на светот

dbi

07.10.2017

Манчевски: Коце Трајановски е најголемиот виновник за штетите и загубите од ланските поплави

Жртвите се директна последица на неразумното трошење пари на Скопје 2014, наместо во инфраструктура

dbi

07.10.2017

Шилегов: Преку јавно-граѓанско партнерство отвораме нови културни институции и ја децентрализираме културата

По примерот на европските метрополи, и во Скопје, со јавно -граѓанско партнерство ќе отвориме нови мали културни институции

dbi

06.10.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени