mchi

Обраќања

Велковски: Повеќе од 3.000 стечајци ќе стекнат право за месечен надомест од 7.600 денари

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

05.08.2017

Шахпаска: Ги намалуваме непродуктивните трошења и обезбедуваме средства за минимална плата од 12.000 денари

Видео од обраќањето на пратеничката Јагода Шахпаска на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

05.08.2017

Смилевска: Ребалнсот овозможува реализација на Програмата на Владата што ја поддржа мнозинството граѓани

Видео од обраќањето на пратеничката Кети Смилевска на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

05.08.2017

Стојчевска: Ребалнсот ги крати непродуктивните трошоци и нереалните проекции

Видео од обраќањето на пратеничката Мира Стојчевска на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

05.08.2017

Бочварски: Новата Влада го решава проблемот со стечајците што ВМРО-ДПМНЕ со години го игнорираше

Видео од обраќањето на потпретседателот на СДСМ и пратеник Благој Бочварски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

04.08.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени