mchi

Соопштенија

Договорот е патриотски чин, го зајакнува идентитетот и ја обезбедува иднината, ВМРО-ДПМНЕ ја лаже јавноста

Конечниот Договор со кој се става крај на деценискиот спор со Грција е патриотски чин со кој се гарантира и зајакнува македонскиот идентитет и се обезбедува иднината на граѓаните и државата.

dbi

21.06.2018

Се враќаат долговите од криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ, Владата предводена од СДСМ одговорно управува со јавните финансии

Владата предводена од СДСМ продолжува со одговорно и домаќинско управување со јавните финансии

dbi

21.06.2018

Оваа влада е пример за одговорно работење, времето на криминално трошење на парите на граѓаните заврши со заминувањето на ВМРО-ДПМНЕ

Денеска граѓаните точно знаат каде и за што се трошат нивните пари. Нема веќе криминални тендери и сомнителни набавки скриени од очите на јавноста, како што ВМРО-ДПМНЕ функционираше 11 години.

dbi

20.06.2018

Собранието кажа ДА за македонската иднина, се отвораат перспективите, поканата за влез на Македонија во НАТО е ставена на дневен ред

Собранието денеска кажа ДА за македонската иднина.

dbi

20.06.2018

Лицемерното ВМРО-ДПМНЕ бега од дебата секогаш кога се расправа за прашања од врвен интерес за граѓаните и државата

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со своето лицемерно однесување кон граѓаните.

dbi

20.06.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени