mchi

Обраќања

Трпевски: Преку ребалансот на буџетот, се започнува со решавање на релните проблеми на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Благојче Трпевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

04.08.2017

Иванов: Ребалнсот на буџетот ќе го подигне економскиот стандард на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Панче Иванов на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

03.08.2017

Поцков: Ребалнсот обезбедува средства за спроведување на мерки што го зголемуваат стандардот на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Сашко Поцков на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

03.08.2017

Тунтев: Новата рефомска Влада ги исполнува ветувањата пред граѓаните за зголемување на животниот стандард

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев на 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година

dbi

01.08.2017

Богоев: Не може да се прифати амандман со кој парите ќе одат во џебот на Јакимовски, наместо кај граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Стефан Богоев на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

27.07.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени