mchi

Соопштенија

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ЛЕТНИОТ КАМП НА СДММ 2018 ГОДИНА

Социјалдемократската младина на Македонија (СДММ), во соработка со Прогрес Институт за социјална демократија, и со поддршка од Фондацијата Макс Ван Дер Штул од Холандија, и оваа година традиционално, по единаесетти пат ќе организира летен камп за млади социјалдемократи, кој ќе се одржи во периодот од 5 до 8 јули 2018 година, во Охрид.

dbi

20.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ да го осуди насилството, говорот на омраза и нападите врз новинари и полицајци

ВМРО-ДПМНЕ не го осуди ниту говорот на омраза, навредите и провокациите кон граѓани, кон новинари, кон различни етнички заедници.

dbi

18.06.2018

СДСМ го осудува насилството и говорот на омраза пред Собранието и повикува на смиреност, да не дозволиме некој да ја загрози иднината

Македонија тргна напред, живееме слободно, поврзани со светот, градејќи демократско и економски развиено општество за сите.

dbi

18.06.2018

СДСМ им честита на граѓаните, Македонија се издигна над политките на изолација и поделби, идентитет загарантиран, иднината обезбедена

На референдум, согласно законите и Уставот, граѓаните ќе кажат ДА за обезбеден и гарантиран македонски идентитет, ДА за целосна интеграција во ЕУ и НАТО, ќе кажат ДА за македонската иднина.

dbi

17.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ работи против интересите на граѓаните, крајно неодговороно е да се кочи македонската иднина

Не постојат никакви дилеми - Договорот не само што не го загрозува, како што лажно тврди ВМРО-ДПМНЕ, туку го гарантира и го зајакнува македонскиот идентитет

dbi

16.06.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени