mchi

Прес центар

Велковски: Обезбедени се 270 милиони евра за изградба на 60 патни правци со должина од околу 800 километри

Инфраструктурното поврзување меѓу градовите, селата и населените места низ цела Македонија и инфраструктурното поврзување со земјите од регионот и Европа претставува стратешки приоритет на СДСМ и Владата што ја предводи.

dbi

29.03.2018

Иванова: Која била улогата на Христијан Мицкоски во насилствата на 27 април?

Дали Мицкоски вака ги сфаќа демократијата и владеењето на правото?

dbi

28.03.2018

Лазарова: Одлуката за раскинување на договорот за Казандол е од особен интерес за граѓаните, животната средина и здравјето

Создаваме услови за производство на здрава храна во целиот регион и здрав живот за сите

dbi

28.03.2018

Ристов: Локалната власт предводена од СДСМ ги решава наследените проблеми во Гази Баба

За само неколку месеци, локалната власт во Гази Баба предводена од СДСМ и градоначалникот Георгиевски започна со трајно решавање на проблемите на граѓаните

dbi

20.03.2018

Шахпаска: Иванов не е над Уставот и законите

Ние како парламентарно мнозинство предводено од СДСМ, сме убедени, доколку ги исполниме реформските приоритети ќе ја добиеме безусловната препорака за отпочнување на преговори со ЕУ

dbi

16.03.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени