mchi

Обраќања

Велковски: По промената на локалната власт во Град Скопје, ќе започне процесот на ревитализација на СРЦ Сарај

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

27.07.2017

Митрески: Се прават напори за наоѓање инвеститор кој ќе го обработува отпадот од струшката депонија

Видео од обраќањето на пратеникот Јован Митрески на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

27.07.2017

Шилегов: Единствениот таканаречен економски концепт на ВМРО-ДПМНЕ беше крадењето на државата и граѓаните

Видео од обраќањето на потпретседателот на СДСМ и пратеник Петре Шилегов на комисијата за финансирање и буџет

dbi

26.07.2017

Шилегов: Буџетските трошења да ги користиме за исплатлива енергетска политика и реална инфраструктура

Видео од обраќањето на потпретседателот на СДСМ и пратеник Петре Шилегов на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

25.07.2017

Ковачевски: Амандманот за Копанки е врв на лицемерието на ВМРО-ДПМНЕ, Владата ќе го обвнови планинарскиот дом

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

25.07.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени