mchi

Соопштенија

ВМРО-ДПМНЕ работи против интересите на граѓаните, крајно неодговороно е да се кочи македонската иднина

Не постојат никакви дилеми - Договорот не само што не го загрозува, како што лажно тврди ВМРО-ДПМНЕ, туку го гарантира и го зајакнува македонскиот идентитет

dbi

16.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ да покаже зрелост и да го поддржи договорот којшто е поздравен и од Европската народна партија

ВМРО-ДПМНЕ треба да покаже зрелост и одговорност и да го поддржи Договорот којшто е во согласност со државните и националните интереси и којшто се става крај на 25 годишниот спор што ја влеше Македонија надолу.

dbi

16.06.2018

Кирацовски во Лозово, Демир Хисар и Ресен: Да ја искористиме историската шанса, да кажеме ДА за македонската иднина!

Генералниот секретар на СДСМ Кирацовски продолжува со посети на општините и населени места ширум земјава. Придружуван од организациониот секретар Миле Зечевиќ во текот на вчерашниот ден Кирацовски ги посети Лозово, Демир Хисар и Ресен.

dbi

16.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ да ја напушти матрицата на изолација, поделби и блокади, да каже ДА за македонската иднина

Договорот го гарантира и го зајакнува македонскиот идентитет и никој повеќе нема да го оспорува или негира.

dbi

15.06.2018

Честитка на Кирацовски за Рамазан Бајрам: Да останеме цврсто обединети во меѓусебното разбирање и толеранција, за напредок на државата!

Нека Ви е честит празникот Рамазан Бајрам почитувани сограѓани и нека е за многу години!

dbi

15.06.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени