mchi

Интервјуа

Ременски гостин во Отворено студио на телевизија Нова

Потпретседателката на СДСМ, Фросина Ременски гостин во емисијата Отворено студио на телевизија Нова

dbi

17.08.2017

Интервју на Ременски за Само вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на потпретседателката на СДСМ, Фросина Ременски за емисијата Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

28.07.2017

Дескоска гостин во Отворено на телевизија 24

Министерката за образование и наука, Рената Дескоска гостин во емисијата Отворено на телевизија 24

dbi

02.06.2017

Интервју на Богоев за Само вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на претседателот на СДММ и пратеник, Стефан Богоев за емисијата Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

26.05.2017

Интервју на Шекеринска за Само вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска за емисијата Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

24.05.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени