mchi

Прес центар

Пратениците да ги изгласаат поднесените закони за стечајци, минимална плата и укинување на РДТ

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија останува доследен на своите ветувања и програма, врз основа на кои на последните избори ја добивме довербата од граѓаните.

dbi

15.09.2017

На локалните избори граѓаните ќе го казнат Чадиев за уништувањето на Паркот на велешките народни херои

На ова место, без референдум, без да ги прашаат граѓаните што мислат, ВМРО ДПМНЕ грубо го уништи

dbi

14.09.2017

Богдановиќ: По локалните избори, Центар продолжува напред како општина за сите

Со нови начини на организирање на работата, достапност за граѓаните и навремени реакции, ќе наоѓаме трајни решенија за угледен и урбан Центар

dbi

14.09.2017

Чадиев излажа дека ќе ја уреди индустриската зона „УЗУС“, новата локална власт ќе го унапреди локалниот економски развој

Градоначалникот во заминување, Славчо Чадиев ветуваше дека во првата година од мандатот целосно

dbi

13.09.2017

Граѓаните очекуваат целосно расветлување на случајот со незаконското доделување на Хотелот во Врановци на општина Чашка

Долго време СДСМ и граѓаните водеа правна битка за интересот на граѓаните и се обидуваа да докажат дека давањето на хотелот во Врановци на Општина Чашка е противзаконски чин и спротивно на одредбите на Деловникот за работа на Советот на Општина Велес

dbi

12.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени