mchi

Обраќања

Поцков: Нашата цел e преку ребалансот на Буџетот да донесеме квалитетен живот за сите

Видео од обраќањето на пратеникот Сашко Поцков на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

21.07.2017

Трпески: Ребалансот на Буџетот е резултат на домаќинското работење на новата Влада

Видео од обраќањето на пратеникот Благојче Трпески на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

20.07.2017

Иванов: Ребалансот е потребен за да се пренасочат пари за потребите на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Панче Иванов на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

19.07.2017

Бочварски: Нема среќна држава со сиромашен народ, затоа почнуваме да ги враќаме парите кај граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Благој Бочварски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година.

dbi

18.07.2017

Ковачевски: Со ребалансот се кратат непродуктувните трошоци, а парите се насочуваат кон граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година

dbi

18.07.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени