mchi

Соопштенија

Владата предводена од СДСМ за само сто дена спроведе низа мерки со кои се унапредува земјоделството

Владата предводена од СДСМ уште во првите сто дена спроведе низа мерки со кои им се помага на земјоделците

dbi

18.09.2017

ВМРО-ДПМНЕ повторно лаже, постапката за пренамена на земјоделското земјиште е законска и почната од поранешната Влада

Скандалозното ширење на лажни вести од страна на ВМРО-ДПМНЕ покажува дека oпозициската партија работи спротивно на јавниот интерес и спротивно на потребите на граѓаните

dbi

17.09.2017

Лага е дека странски компании заминуваат, вистината е дека со планот за економски раст постои интерес за нови инвестиции!

Вистина е и дека новиот план за економски раст обезбедува стабилна бизнис клима за трајни и долгорочни инвестиции

dbi

17.09.2017

Владата ги отвора перспективите за младите луѓе, се решава проблемот со младинската невработеност предизвикана од ВМРО-ДПМНЕ

Владата предводена од СДСМ ги санира огромните штети што ВМРО-ДПМНЕ им ги направи на младите луѓе и обезбедува реални услови тие да останат да работат и живеат во Република Македонија

dbi

17.09.2017

Планот за економски раст на Владата предводена од СДСМ ги задржува високообразовните кадри и ја отвора спиралата за раст на платите

Мерките предвидуваат и дополнителни 2% финансиска поддршка за секоја 10% повисока плата, до максимални 16%.

dbi

17.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени