mchi

Обраќања

Велковски: Укинувањето на Советот за јавни набавки ќе ги намали процедурите кои влијаат на стопанските субјекти

Видео од репликата на пратеникот Диме Велковски, на продолжението на 19 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

09.11.2017

Ковачевски: Советот не успеа да ги оствари целите и затоа се потребни измени на Законот за јавни набавки

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски, на продолжението на 19 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

09.11.2017

Тунтев: Како парламетарно мнозинство секогаш ќе даваме поддршка на унапредувањето на човековите права

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев на продолжението на 19 Седница на Собранието на Република Македонија

dbi

08.11.2017

Тунтев: Финансирањето на МТВ од државниот буџет воопшто не влијае на уредувачката политика на јавниот сервис

Видео од реплика на пратеникот Томислав Тунтев на шестата Седница на Собранието на Република Македонија

dbi

06.11.2017

Зечевиќ: Денеска Македонија одбра живот за сите

Денеска се потврди дека граѓаните избраа промени и живот

dbi

29.10.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени