mchi

Соопштенија

Концептот на Никола Груевски поврзан со крминал и деструкција, граѓаните го отфрлија, доаѓаат промени и на локално ниво

Со своето арогантно однесување, како продолжена рака на Груевски, крадоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ не покажаа слух

dbi

16.09.2017

Планот за економски раст ќе го помага растот на малите и средни претпријатија кои ќе бидат генератор на идниот економски раст

Во планот за економски раст предвидено е државата да го следи и помага растот и развојот на малите и средните претпријатија

dbi

16.09.2017

ВМРО-ДПМНЕ и Груевски се против повисока минимална плата и граѓаните ќе го казнат нивното деструктивно однесување

Со своето лицемерно и деструктивно дејствување во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ продолжува да работи спротивно од интересите на граѓаните

dbi

15.09.2017

Лажните вести и референдумите на непостоечки теми нема да ги спасат Груевски и ВМРО-ДПМНЕ од пораз на изборите

Граѓаните одамна ги препознаа лажните вести на ВМРО-ДПМНЕ и знаат дека населувањето и вдомувањето на бегалци, постои само во пропагандата на Никола Груевски

dbi

15.09.2017

ВМРО-ДПМНЕ ја манипулира јавноста со бесмислени математики, долговите се намалуваат

Граѓаните и јавноста повеќе не веруваат во лагите пласирани од ВМРО ДПМНЕ партијата неплаќач на данок

dbi

15.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени