mchi

Прес центар

Од ветувањето на Чадиев за надвозник во Башино село, останаа само фотографии

Осум години ВМРО ДПМНЕ им ветува на жителите на Башино село дека ќе го направат пешачкиот надвозник

dbi

11.09.2017

Марин: По победата, локалната власт предводена од СДСМ трајно ќе го реши проблемот со депониите во Аеродром

Трајно решавање на проблемот со депониите без разлика дали се наоѓаат на приватни или јавни површини

dbi

11.09.2017

Бочварски: По победата на СДСМ на локалните избори, нема повеќе да има диви депонии во Штип!

Имаме одговорност, пред самите нас и пред идините генерации, да направиме добри дела за овој град, да работиме во интерес на граѓаните

dbi

10.09.2017

Богоев: Како што бараа граѓаните по победата на локалните избори ќе ги ревидираме спорните планови во Карпош

Се обврзувам и ветувам пред граѓаните на Карпош дека сите измени во иднина на урбанистичките планови ќе се прават во договор со граѓаните

dbi

10.09.2017

Наумоски: Новата локална власт од СДСМ ќе го реши проблемот со преполните и дотраени градинки во Ѓорче Петров

Ќе обезбеди доградба и реконструкција на постојните објекти заради зголемување на капацитетот на места за упис на деца

dbi

10.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени