mchi

Обраќања

Заев во експозето: Ќе бидам премиер на сите, најавувам одговорна, реформска, европска Влада!

Најавувам дека Република Македонија ќе биде држава за сите граѓани.

dbi

30.05.2017

Заев: Составот е утврден, Владата ќе биде реформска!

Вчера беше на Конгресот беше избран претседател

dbi

28.05.2017

Шекеринска: Создадовме доверба, ќе продолжиме да работиме многу, за живот во Македонија!

Денеска беше полесно да се даде поддршка, но во овие изминати четири

dbi

27.05.2017

Заев: Подготвен сум да водам, го имате мојот збор, подгответе се за живот!

Оваа поддршка за мене е обврска. Обврска пред вас, членовите и поддржувачите на СДСМ. Но и голема обврска пред граѓаните, кои дадоа доверба на СДСМ да ја предводи новата Влада

dbi

27.05.2017

(Пренос во живо) 22. Конгрес: Завршно обраќање на претседателот Заев

Преносот во живо (Live streaming) од завршното обраќање на претседателот Заев на 22. Конгрес на СДСМ можете да го следите тука.

dbi

27.05.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени