mchi

Соопштенија

Сугаревски во Кратово: Со инвестициите во инфраструктурата се олеснува животот на граѓаните и се раздвижува економијата

Претседателот на надзорниот одбор на СДСМ Горан Сугаревски, во попладневните часови на вчерашниот ден, беше во посета на Кратово, на средби со граѓани и поддржувачи на партијата.

dbi

12.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ не можат да се помират со успешното работење на АД ЕЛЕМ, од земја зависна од увоз, Македонија денес продава струја

Наместо да го поздрават успешното работење на АД ЕЛЕМ и фактот што Македонија од земја зависна од увоз денеска произведува вишок и продава струја, ВМРО-ДПМНЕ измислува непосточеки случаи и шири лажни вести

dbi

12.06.2018

Средба на генералниот секретар на партијата Александар Кирацовски со ново избраните координатори на СДСМ на 8-те плански региони

Ова е нов начин на територијално делување на СДСМ, прилагоден на економските и административните развојни цели

dbi

11.06.2018

ВМРО-ДПМНЕ лаже, планот за централизацијата на медицинските лаборатории е за да се овозможат заштеди и подобри услови за пациентите

ВМРО-ДПМНЕ, партијата што 11 години го урнисуваше здравството и ги погазуваше правата на пациентите, денес како опозиција не престанува да шири лажни вести.

dbi

11.06.2018

Се решваат наследените проблеми на автопатите, градежништвото се враќа на двоциферна стапка на раст

Наследените катастрофални проблеми на автопатот Кичево - Охрид коишто ги чинеа граѓаните дополнителни стотици милиони евра, се надминуваат и автопатот почнува да се гради правилно и функционално.

dbi

11.06.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени