Пратеничка група во Собранието на Република Македонија

 

Координатор на пратеничката група: 

 Томислав Тунтев

Пратеници од СДСМ:

Александар Кирацовски
Бетиане Китев
Бети Рабаџиевска Наумовска
Благој Бочварски
Благојче Трпевски
Васко Ковачевски
Диме Велковски
Жаклина Лазаревска
Јагода Шахпаска
Јован Митрески
Катерина Кузмановска
Кети Смилеска
Коста Јаневски
Курто Дудуш
Максим Димитриевски
Мери Лазарова
Милева Ѓоргиева
Мира Стојчевска
Мухамед Зеќири
Панче Иванов
Петар Атанасов
Петре Шилегов
Сашко Атанасов
Сашко Костов
Сашо Поцков
Славица Шуманска Митева
Стефан Богоев
Тања Ковачев
Татјана Прентовиќ
Томислав Тунтев
Фросина Ташевска-Ременски
Хари Локвенец

 

Пратеници од коалициските партнери:

 

Алија Камбероски (ПЕИ)
Горан Милевски (ЛДП)
Горан Мисовски (НСДП)
Ѓулумсер Касапи (Коалиција со граѓаните)
Енес Ибрахим (ПДТ)
Ивана Туфегџиќ (Коалиција со граѓаните)
Илија Николовски (ПОПГ)
Ирена Стефоска (Коалиција со граѓаните)
Јулиана Николова (ЛДП)
Лилјана Поповска (ДОМ)
Маја Морачанин (ДОМ)
Мирослав Јовановиќ (Српска странка во Македонија)
Никица Корубин  (ЛДП)
Павле Богоевски (Коалиција со граѓаните)
Соња Мираковска (НСДП)
Стево Пендаровски (Коалиција со граѓаните)
Ферид Мухиќ

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени